Toate categoriile

Intră în noua eră a telefoanelor mobile AI cu Seria Samsung Galaxy S24


Samsung a lansat oficial noua serie Galaxy S24, care promite să revoluționeze experiența utilizatorilor de smartphone-uri Android. Gama include trei modele: Galaxy S24, Galaxy S24 Plus și Galaxy S24 Ultra, fiecare cu specificații de top și design atractiv.

Unul dintre elementele distinctive ale seriei Galaxy S24 este inteligența artificială (AI), care îmbunătățește aproape toate aspectele telefonului, de la comunicare, la fotografie, la căutare online. Samsung a dezvoltat un cip special numit Galaxy AI, care oferă performanță și eficiență ridicată, precum și protecție a datelor personale.

Cu ajutorul AI, utilizatorii pot comunica mai ușor și depăși barierele lingvistice, folosind funcțiile Live Translate și Interpreter, care permit traducerea bidirecțională de voce și text, în timp real, în 13 limbi. De asemenea, AI ajută la editarea și optimizarea fotografiilor și videoclipurilor, folosind Galaxy ProVisual Engine, care oferă rezoluție super înaltă, stabilizare și efecte speciale.

O altă funcție inovatoare este Circle to Search, care permite utilizatorilor să încercuiască orice element de pe ecran și să afle informații despre el, folosind motorul de căutare Bing. Astfel, se poate descoperi mai mult despre o persoană, un loc, un produs sau orice altceva.

Seria Galaxy S24 se remarcă și prin calitatea ecranului, care este un Super Retina XDR cu Dynamic Island și ProMotion, care oferă o luminozitate de 2600 de niți, o rată de refresh de 120 Hz și o zonă dedicată pentru afișarea informațiilor esențiale. Ecranul este protejat de o sticlă rezistentă la zgârieturi și lovituri, iar carcasa este realizată din aluminiu sau titan, în funcție de model.

Camera principală a seriei Galaxy S24 este formată din patru senzori: unul de 50 MP, unul ultrawide de 12 MP, unul telephoto de 10 MP cu zoom optic 3x și unul telephoto de 10 MP cu zoom optic 6x. Camera frontală este de 12 MP și oferă un unghi larg de captură. Camera poate înregistra video 8K și poate face fotografii la rezoluție de 24 MP și 48 MP.

Bateria seriei Galaxy S24 este de 4000 mAh pentru modelul standard, de 4900 mAh pentru modelul Plus și de 5000 mAh pentru modelul Ultra. Toate modelele suportă încărcare rapidă, wireless și inversă, precum și conectivitate 5G, Wi-Fi 7 și Bluetooth 5.3.

Samsung Knox, platforma de securitate Galaxy cu mai multe straturi de protecție, asigură și protejează informațiile critice, cu protecție împotriva vulnerabilităților,  hardware securizat complet, detectarea amenințărilor în timp real pentru întreaga serie Galaxy S24.
Pe ecranul lui Galaxy S24 Ultra, tehnologia Corning® Gorilla®18Armor este optic îmbunătățită și demonstrează o durabilitate superioară împotriva daunelor cauzate de zgârieturi obișnuite. Reduce semnificativ reflexiile cu până la 75% în diverse condiții de iluminare, asigurând o experiență de vizualizare lină și confortabilă.


Seria Galaxy S24 este o dovadă a angajamentului Samsung de a oferi cele mai bune produse și servicii clienților săi, folosind tehnologia de ultimă generație și inteligența artificială. Cu aceste telefoane, Samsung își consolidează poziția de lider pe piața smartphone-urilor și deschide noi orizonturi pentru utilizatori.

Samsung a anunțat că seria Galaxy S24 va fi disponibilă în magazine începând cu 30 ianuarie, iar clienții care vor face precomandă între 19 și 29 ianuarie vor beneficia de dublarea gratuită a capacității de stocare.


#SamsungGalaxyS24 #Samsung GalaxyS24Plus #Samsung GalaxyS24Ultra